0
Winkelwagen
€ 0,00
Verzendkosten : € 5,99 bpost pakjesautomaat of postpunt/kantoor of bpost home . Bestellingen boven de € 39,- worden gratis verzonden. Om uw dichtstbijzijnde pakjesautomaat of postpunt/kantoor te vinden klik hier
Iets aan de bestelling wijzigen? Hebt u net uw bestelling afgerond en wilt u nog iets toevoegen? Geen probleem! Neem direct contact met ons op. Zolang de bestelling ons magazijn nog niet heeft verlaten, kunnen we deze meteen wijzigen.  
Levering: De leveringstermijn is afhankelijk van verschillende factoren zoals de beschikbare voorraad, de gekozen leveringsmethode en de betaalmethode. In principe zal de verzending dezelfde dag plaatsvinden voor bestellingen die op werkdagen voor 16 uur zijn geplaatst en betaald.
Track & trace: al onze verzendingen hebben een ‘trackingcode’. Deze code wordt per e-mail verzonden nadat de bestelling is voltooid. Dan kunt u op de website van bpost kijken waar het pakket zich op elk moment bevindt.
Bezorging: Als u kiest voor de bpost home levering, wordt uw pakket op uw aangegeven adres geleverd.
Bij de keuze van bpost pakjesautomaat of postpunt/kantoor wordt uw pakket geleverd in uw dichtstbijzijnde pakjesautomaat of postpunt/kantoor (klik hier om uw dichtstbijzijnde kantoor te vinden)
Ruilen of retourneren: Het is enkel mogelijk om ongeopende producten te ruilen en te retourneren en dit binnen de 30 dagen na verzending. Het retourneren gebeurt voor rekening van de klant. U dient vooraf contact met ons op te nemen, vooraleer te retourneren.
 
 

Get In Charge

Henri Lebbestraat 22 bus 21
8790 Waregem
Tel: +32 (0)470 800 400

info@getincharge.be
www.getincharge.be

Btw: BE0842.461.727

Uw specialist voor alle types batterijen en toebehoren.

Onze webshop Get In Charge is dé webshop voor de aankoop van al je batterijen. We bieden een heel uitgebreid assortiment aan tegen zeer scherpe prijzen. Onze topservice krijg je er bovendien gratis bij!
Uniek aan Get In Charge is dat wij zowel aan de noden van de particulier als aan de groothandel voldoen.
Ons streefdoel is om elke dag 100% klantentevredenheid te bereiken en onze service steeds te optimaliseren.

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op!
*  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.