0
Winkelwagen
€ 0,00

C Oplaadbare Batterijen

Weergave:
 


Bezig met laden...
Duracell Recharge Ultra C Oplaadbare batterijen - HR14 - Blister 2
Deze Duracell Recharge Ultra C Oplaadbare batterij zijn de nieuwste generatie in oplaadbare batterijen. Ze kunnen tot wel honderd keer herlaad worden en...
12,99*
Varta Rechargeable C Oplaadbare batterijen - HR14 - Blister 2
Varta Rechargeable C Oplaadbare batterij - HR14 - Blister 2 zijn oplaadbaar voor alle laders. Bij niet gebruik van 1 jaar, behoudt het 80% van zijn energie.
14,99*

Oplaadbare batterijen C

De oplaadbare batterijen C zijn ook herkenbaar onder de internationale code NH14. Alle C batterijen hebben nog een ander veel voorkomende naam namelijk: de Engelse staaf of baby batterij.
 

Specificaties

De C batterij is herkenbaar aan zijn cilindervormig uiterlijk. De afmetingen van de C batterij zijn 26,5 x 50mm (diameter x hoogte). Ze zijn in vergelijking met een AA batterij een heel stuk dikker, maar qua lengte zijn ze ongeveer hetzelfde (50mm - 50,5mm).

Altijd best even controleren, want ook de oplaadbare C batterijen zijn er in diverse capaciteiten te verkrijgen. Zoals reeds eerder vermeld: hoe hoger de capaciteit (mAh), hoe minder vaak je de batterij zult moeten opladen.

 

Toepassingen voor deze oplaadbare batterijen C

Deze batterijen zijn ideaal voor speelgoed, radio, zaklamp en andere huishoudelijke artikelen. Hou er dus altijd rekening mee dat je voor apparaten die veel gebruikt worden, best kiest voor de oplaadbare variant met een hoog mAh.


In ons assortiment kan je de Varta Rechargeable C terugvinden. Ze zijn te vekrijgen in een blisterverpakking van 2 stuks. Deze batterijen zijn vooraf opgeladen met de “ready to use” technologie. Bovendien houden deze batterijen hun energie lang vast.
Vergeet ook niet meteen een lader uit ons assortiment te kiezen bij je aankoop.


Get In Charge

Henri Lebbestraat 22 bus 21
8790 Waregem
Tel: +32 (0)470 800 400

info@getincharge.be
www.getincharge.be

Btw: BE0842.461.727

Uw specialist voor alle types batterijen en toebehoren.

Onze webshop Get In Charge is dé webshop voor de aankoop van al je batterijen. We bieden een heel uitgebreid assortiment aan tegen zeer scherpe prijzen. Onze topservice krijg je er bovendien gratis bij!
Uniek aan Get In Charge is dat wij zowel aan de noden van de particulier als aan de groothandel voldoen.
Ons streefdoel is om elke dag 100% klantentevredenheid te bereiken en onze service steeds te optimaliseren.

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op!
*  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.