0
Winkelwagen
€ 0,00

AAA Oplaadbare Batterijen

Weergave:
 


Bezig met laden...
Varta Phone Power AAA Oplaadbare batterijen - HR03 - Blister 2
Varta Phone Power AAA batterij is een batterij speciaal voor het gebruik in draadloze telefoons (DECT). Ze heeft een hoge energie levering, waardoor er een...
5,99*
Duracell Recharge Ultra AAA Oplaadbare batterijen - HR03 - Blister 4
Deze Duracell Recharge Ultra AAA Oplaadbare batterij zijn de nieuwste generatie in oplaadbare batterijen. Ze kunnen tot wel honderd keer herladen worden.
11,99*
Varta Rechargeable AAA Oplaadbare batterijen - HR03 - Blister 4
Varta Rechargeable AAA Oplaadbare batterij - HR03 - Blister 4 zijn oplaadbaar voor alle laders. Bij niet gebruik van 1 jaar, behoudt het 80% van zijn energie.
10,99*
Panasonic Eneloop AAA Oplaadbare batterijen - HR03 - Blister 4
Panasonic Eneloop AAA Oplaadbare batterijen - HR03 - Blister 4 batterijen hebben een voltage die beter kan worden vastgehouden. Ze zijn meteen klaar voor...
11,49*

Algemene informatie

De oplaadbare batterijen AAA kan je ook vaak terug vinden onder de internationale benaming: NH3. Een tweede en derde veel voorkomende naam voor alle AAA batterijen zijn: potlood -of microbatterij.
Net zoals bij de AA oplaadbare batterijen heb je geen speciale lader nodig. De keuze bij ons assortiment laders  is dus makkelijk te maken.
De afmetingen van deze potloodbatterij zijn, net zoals bij de alkaline AAA batterij: 10,5mm x 44,5 mm (diameter + lengte).
 

Productvoordelen

Het eerste grote verschil met de gewone Alkaline wegwerpbatterij is natuurlijk de kostprijs.
De spanning van een oplaadbare batterij is gemiddeld 1,2V per cel. Bij een niet-oplaadbare variant zal dit snel naar 1,5V gaan. De gewone batterij heeft dus meer spanning, toch zijn de prestaties bij een oplaadbare batterij beter.
Niet enkel de gebruikerstijd is een voordeel, ook de prestaties kunnen een groot verschil geven. Een niet-oplaadbare variant zal dan wel meer energie leveren, maar eens deze leeg is dan kan er geen nieuwe energie in gepompt worden.
Tenslotte is de  gebruikerstijd wel het grooste voordeel bij de oplaadbare batterij. Deze kan in gunstige omstandigheden tot wel 1000 keer worden opgeladen.
 

Capaciteit van de oplaadbare batterijen AAA

Kies altijd voor het juiste aantal mAh bij de aankoop van jouw oplaadbare AAA batterijen. Dit staat altijd op de verpakking vermeld. Indien je voor een te lage capaciteit kiest, dan zal de batterij sneller moeten opgeladen worden.
 

Overige informatie

Deze batterijen zijn vooral aan te raden bij toestellen die een hoog stroomverbruik nodig hebben zoals: een MP3speler, speelgoed, draadloze telefoon, babyfoon, e.d...

 

Aanbod Get In Charge

Neem gerust eens een kijkje in ons assortiment. Er is een ruime keuze aan oplaadbare batterijen AAA. Kijk en vergelijk gerust!

 


Get In Charge

Henri Lebbestraat 22 bus 21
8790 Waregem
Tel: +32 (0)470 800 400

info@getincharge.be
www.getincharge.be

Btw: BE0842.461.727

Uw specialist voor alle types batterijen en toebehoren.

Onze webshop Get In Charge is dé webshop voor de aankoop van al je batterijen. We bieden een heel uitgebreid assortiment aan tegen zeer scherpe prijzen. Onze topservice krijg je er bovendien gratis bij!
Uniek aan Get In Charge is dat wij zowel aan de noden van de particulier als aan de groothandel voldoen.
Ons streefdoel is om elke dag 100% klantentevredenheid te bereiken en onze service steeds te optimaliseren.

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op!
*  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.