0
Winkelwagen
€ 0,00

AA Oplaadbare Batterijen

Weergave:
 


Bezig met laden...
Varta Phone Power AA Oplaadbare batterijen - HR6 - Blister 2
Varta Phone Power AA batterij is een batterij speciaal voor het gebruik in draadloze telefoons (DECT). Ze heeft een hoge energie levering, waardoor er een...
6,49*
Varta Rechargeable AA Oplaadbare batterijen - HR6 - Blister 4
Varta Rechargeable AA Oplaadbare batterij - HR6 - Blister 4 zijn oplaadbaar voor alle laders. Bij niet gebruik van 1 jaar, behoudt het 80% van zijn energie.
11,99*
Panasonic Eneloop AA Oplaadbare batterijen - HR6 - Blister 4
Panasonic Eneloop AA Oplaadbare batterijen - HR6 - Blister 4 hebben een voltage die beter kan worden vastgehouden. Ze zijn meteen klaar voor gebruik bij...
13,99*

Algemene informatie over de oplaadbare batterijen AA

De oplaadbare batterijen AA kan je onder de internationele code: NH6 terugvinden. Ten tweede is een  veel voorkomende naam de DC1500.
Voor de AA oplaadbare batterijen heb je geen speciale lader nodig. Wanneer je een lader kiest uit ons aanbod is er geen twijfel mogelijk of deze AA batterij kunnen worden opgeladen.

Capaciteit van de oplaadbare batterijen AA

Let bij jouw aankoop altijd op voor welke capaciteit dat je kiest. Dit wil zeggen dat je best kijkt naar het aantal mAh dat de batterij kan leveren. Je kiest het best boven de 2000 mAh. Indien je voor een lagere capaciteit kiest, dan zal de batterij sneller moeten opgeladen worden.
Concreet: hoe hoger de capaciteit van de batterij, hoe langer de gebruikstijd bedraagt. De prijs gaat natuurlijk ook samen met deze capaciteit.

Productvoordelen

Het eerste grote verschil met de gewone Alkaline wegwerpbatterij is natuurlijk de kostprijs.
Niet enkel de gebruikerstijd is een voordeel, ook de prestaties kunnen een groot verschil geven. Een niet-oplaadbare variant zal dan wel meer energie leveren, maar eens deze leeg is dan kan er geen nieuwe energie in gepompt worden. De spanning van een oplaadbare batterij is gemiddeld 1,2V per cel. Bij een niet-oplaadbare variant zal dit snel naar 1,5V gaan. De gewone batterij heeft dus meer spanning, toch zijn de prestaties bij een oplaadbare batterij beter.
Tenslotte is de  gebruikerstijd wel het grooste voordeel bij de oplaadbare batterij. Deze kan in gunstige omstandigheden tot wel 1000 keer worden opgeladen.

 

Overige informatie

Deze batterijen zijn vooral aan te raden bij toestellen die een hoog stroomverbruik nodig hebben zoals: een draadloos toetsenbord of muis, speelgoed, babyfoons, e.d…


Get In Charge

Henri Lebbestraat 22 bus 21
8790 Waregem
Tel: +32 (0)470 800 400

info@getincharge.be
www.getincharge.be

Btw: BE0842.461.727

Uw specialist voor alle types batterijen en toebehoren.

Onze webshop Get In Charge is dé webshop voor de aankoop van al je batterijen. We bieden een heel uitgebreid assortiment aan tegen zeer scherpe prijzen. Onze topservice krijg je er bovendien gratis bij!
Uniek aan Get In Charge is dat wij zowel aan de noden van de particulier als aan de groothandel voldoen.
Ons streefdoel is om elke dag 100% klantentevredenheid te bereiken en onze service steeds te optimaliseren.

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op!
*  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.