0
Winkelwagen
€ 0,00

In vergelijking met gewone batterijen kunnen oplaadbare batterijen steeds opnieuw worden opgeladen. Hou zeker rekening met het  type batterij voor welk apparaat u nodig hebt. Normaal vindt u dit terug op het apparaat zelf of in de gebruiksaanwijziging. Gaat het over een AA, AAA, C, D, of 9V batterij? Opgelet bij de types AA of AAA, deze worden vaak verwisseld met elkaar. Bij twijfel? Neem gerust contact met ons op!

Aan de hand daarvan kunt u dan kijken in ons online assortiment welke oplaadbare batterijen u aankoopt. Vergeet niet dat wij een gratis verzending handteren vanaf €39 aankoopbedrag. 

Vergeet ook zeker niet te kijken in ons aanbod batterij opladersWeergave:
 


Bezig met laden...
Duracell Recharge Ultra 9V Oplaadbare batterijen - HR22
Deze Duracell Recharge Ultra 9V Oplaadbare batterij zijn de nieuwste generatie in oplaadbare batterijen. Ze kunnen tot wel honderd keer herlaad worden en...
8,99*
Duracell Recharge Ultra D Oplaadbare batterijen - HR2O - Blister 2
Deze Duracell Recharge Ultra D Oplaadbare batterij zijn de nieuwste generatie in oplaadbare batterijen. Ze kunnen tot wel honderd keer herlaad worden en...
13,99*
Duracell Recharge Ultra C Oplaadbare batterijen - HR14 - Blister 2
Deze Duracell Recharge Ultra C Oplaadbare batterij zijn de nieuwste generatie in oplaadbare batterijen. Ze kunnen tot wel honderd keer herlaad worden en...
12,99*
Varta Phone Power AAA Oplaadbare batterijen - HR03 - Blister 2
Varta Phone Power AAA batterij is een batterij speciaal voor het gebruik in draadloze telefoons (DECT). Ze heeft een hoge energie levering, waardoor er een...
5,99*
Varta Phone Power AA Oplaadbare batterijen - HR6 - Blister 2
Varta Phone Power AA batterij is een batterij speciaal voor het gebruik in draadloze telefoons (DECT). Ze heeft een hoge energie levering, waardoor er een...
6,49*
Duracell Recharge Ultra AAA Oplaadbare batterijen - HR03 - Blister 4
Deze Duracell Recharge Ultra AAA Oplaadbare batterij zijn de nieuwste generatie in oplaadbare batterijen. Ze kunnen tot wel honderd keer herladen worden.
11,99*
Varta Rechargeable D Oplaadbare batterijen - HR20 - Blister 2
Varta Rechargeable D Oplaadbare batterij - HR20 - Blister 2 zijn oplaadbaar voor alle laders. Bij niet gebruik van 1 jaar, behoudt het 80% van zijn energie.
14,99*
Varta Rechargeable C Oplaadbare batterijen - HR14 - Blister 2
Varta Rechargeable C Oplaadbare batterij - HR14 - Blister 2 zijn oplaadbaar voor alle laders. Bij niet gebruik van 1 jaar, behoudt het 80% van zijn energie.
14,99*
Varta Rechargeable AAA Oplaadbare batterijen - HR03 - Blister 4
Varta Rechargeable AAA Oplaadbare batterij - HR03 - Blister 4 zijn oplaadbaar voor alle laders. Bij niet gebruik van 1 jaar, behoudt het 80% van zijn energie.
10,99*
Varta Rechargeable AA Oplaadbare batterijen - HR6 - Blister 4
Varta Rechargeable AA Oplaadbare batterij - HR6 - Blister 4 zijn oplaadbaar voor alle laders. Bij niet gebruik van 1 jaar, behoudt het 80% van zijn energie.
11,99*
Varta Rechargeable 9V Oplaadbare batterij - HR22
Varta Rechargeable 9V Oplaadbare batterij - HR22 zijn oplaadbaar voor alle laders. Bij niet gebruik van 1 jaar, behoudt het 80% van zijn energie.
10,99*
Panasonic Eneloop AAA Oplaadbare batterijen - HR03 - Blister 4
Panasonic Eneloop AAA Oplaadbare batterijen - HR03 - Blister 4 batterijen hebben een voltage die beter kan worden vastgehouden. Ze zijn meteen klaar voor...
11,49*
Panasonic Eneloop AA Oplaadbare batterijen - HR6 - Blister 4
Panasonic Eneloop AA Oplaadbare batterijen - HR6 - Blister 4 hebben een voltage die beter kan worden vastgehouden. Ze zijn meteen klaar voor gebruik bij...
13,99*
Energizer Recharge Power Plus D Oplaadbare batterijen - HR20 - Blister 2
Energizer Recharge Power Plus D Oplaadbare batterijen - HR20 - Blister 2 zijn prestaties worden langdurig gegarandeerd. Kunnen meer dan 100 oplaadbeurten aan...
13,99*
Energizer Recharge Power Plus 9V Oplaadbare batterij - HR22
Energizer Recharge Power Plus 9V Oplaadbare batterij - HR22 zijn prestaties worden langdurig gegarandeerd. Kunnen meer dan 100 oplaadbeurten aan en zijn...
11,99*

AANBOD OPLAADBARE BATTERIJEN 

In vergelijking met gewone batterijen kunnen oplaadbare batterijen steeds opnieuw worden opgeladen. Dit gebeurt door er een elektrische spanningsbron op aan te sluiten. 

In de eerste plaats is het belangrijk om rekening te houden met welk type batterij voor welk apparaat u nodig hebt. Normaal vindt u dit terug op het apparaat zelf of in de gebruiksaanwijziging. Gaat het over een AA, AAA, C, D, of 9V batterij? Opgelet bij de types AA of AAA, deze worden vaak verwisseld met elkaar. Bij twijfel? Neem gerust contact met ons op!

Aan de hand daarvan kunt u dan kijken in ons online assortiment welke oplaadbare batterijen u aankoopt. Vergeet niet dat wij een gratis verzending handteren vanaf €39 aankoopbedrag. 

Als tweede is het belangrijk dat u de capaciteit van de oplaadbare batterij bekijkt. Deze staat aangeduid op de batterij of op de verpakking met mAh of Ah. Dit staat voor (mili)Ampère per uur.
Een batterij van bijvoorbeeld 2100 mAh kan 1uur 2100 mAh leveren of 2 uren 1050 mAh leveren.
 

WANNEER KIEST U BETER VOOR OPLAADBARE BATTERIJEN? 

De meeste mensen zijn nog steeds het meeste bekend met de standaard niet oplaadbare varianten. Wij als expert, zullen enkele zaken op een rijtje zetten zodat u zelf makkelijk de keuze kunt maken.  

Er is niet enkel een verschil in kostprijs en terugverdientijd, maar ook in de prestaties tussen oplaadbare en niet-oplaadbare batterijen.
Een niet-oplaadbare batterij bevat over het algemeen iets meer energie dan de oplaadbare variant. Maar eens deze helemaal leeg is, blijft deze ook helemaal leeg en kan je er geen nieuwe energie meer in pompen. De spanning van een niet-oplaadbare batterij is gemiddeld 1,5 Volt per cel. Bij een oplaadbare batterij is dit 1,2 Volt . We merken dus dat de gewone batterij iets meer spanning geeft, toch zijn de prestaties bij een oplaadbare batterij beter. De prestaties bij de oplaadbare variant zijn constanter. Enkel op het einde van de energie zullen de prestaties afnemen. Maar dit is natuurlijk geen probleem: even opladen en je kan weer weg!

Met oplaadbare batterijen bespaar je namelijk geld, energie en afval. Deze batterijen kunnen meerdere malen opgeladen worden. Zo gaan ze dus veel langer mee dan gewone batterijen. De hogere aanschafkosten heb je na gemiddeld zes keer opladen al terugverdiend.
 

BATTERIJ OPLADERS

Meer informatie omtrent ons aanbod aan batterij opladers vind u hier.
Lees zeker onze nuttige tips vooraleer uw aankoop te volbrengen.
 

TIPS OMTRENT BATTERIJGEBRUIK

  • Als u batterijen lange tijd niet gebruikt dan kunnen ze, afhankelijk van het soort batterijen, bewaart u ze beter op een droge en frisse ruimte. Zo gaat u tegen dat ze hun capaciteit verliezen.
  • Gebruik beter geen oplaadbare batterijen in noodzaklampen. Zoals eerder vermeld in deze rubriek, hebben deze batterijen een weliswaar kleine zelfontlading, maar de kans is toch reëel dat de lamp niet zal werken wanneer het nodig is.
  • Gooi gebruikte batterijen niet bij het gewone restafval, maar ga naar een verzamelpunt bij u in de buurt.
  • Neem batterijen die lekken beter niet vast met de blote handen. De chemicaliën die eruit kunnen ontsnappen, kunnen gevaarlijk zijn.


UW OPLAADBARE BATTERIJEN KOPEN BIJ GET IN CHARGE

Oplaadbare batterijen koopt u makkelijk en goedkoop bij Get In Charge. Indien wij de batterijen op stock hebben, kan de bestelling en levering heel vlot verlopen. Wij doen altijd ons uiterste best om u zo snel mogelijk te helpen.

 


Get In Charge

Henri Lebbestraat 22 bus 21
8790 Waregem
Tel: +32 (0)470 800 400

info@getincharge.be
www.getincharge.be

Btw: BE0842.461.727

Uw specialist voor alle types batterijen en toebehoren.

Onze webshop Get In Charge is dé webshop voor de aankoop van al je batterijen. We bieden een heel uitgebreid assortiment aan tegen zeer scherpe prijzen. Onze topservice krijg je er bovendien gratis bij!
Uniek aan Get In Charge is dat wij zowel aan de noden van de particulier als aan de groothandel voldoen.
Ons streefdoel is om elke dag 100% klantentevredenheid te bereiken en onze service steeds te optimaliseren.

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op!
*  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.