0
Winkelwagen
€ 0,00
Weergave:
 


Bezig met laden...
Duracell Recharge Ultra AAA Alkaline batterij - Blister 4
Deze Duracell Recharge Ultra AAA alkaline batterij zijn de nieuwste generatie in oplaadbare batterijen. Ze kunnen tot wel honderd keer herlaad worden.
11,99*
Varta Rechargeable D Oplaadbare batterijen - NH20 - Blister 2
Varta Rechargeable D Oplaadbare batterij - NH20 - Blister 2 zijn oplaadbaar voor alle laders. Bij niet gebruik van 1 jaar, behoudt het 80% van zijn energie.
14,99*
Varta Rechargeable C Oplaadbare batterijen - NH14 - Blister 2
Varta Rechargeable C Oplaadbare batterij - NH14 - Blister 2 zijn oplaadbaar voor alle laders. Bij niet gebruik van 1 jaar, behoudt het 80% van zijn energie.
14,99*
Varta Rechargeable AAA Oplaadbare batterijen - NH3 - Blister 4
Varta Rechargeable AAA Oplaadbare batterij - NH3 - Blister 4 zijn oplaadbaar voor alle laders. Bij niet gebruik van 1 jaar, behoudt het 80% van zijn energie.
10,99*
Varta Rechargeable AA Oplaadbare batterijen - NH6 - Blister 4
Varta Rechargeable AA Oplaadbare batterij - NH6 - Blister 4 zijn oplaadbaar voor alle laders. Bij niet gebruik van 1 jaar, behoudt het 80% van zijn energie.
11,99*
Varta Rechargeable 9V Oplaadbare batterij - NH22
Varta Rechargeable 9V Oplaadbare batterij - NH22 zijn oplaadbaar voor alle laders. Bij niet gebruik van 1 jaar, behoudt het 80% van zijn energie.
10,99*
Panasonic Eneloop AAA Oplaadbare batterijen - NH3 - Blister 4
Panasonic Eneloop AAA Oplaadbare batterijen - NH3 - Blister 4 batterijen hebben een voltage die beter kan worden vastgehouden. Ze zijn meteen klaar voor...
11,49*
Panasonic Eneloop AA Oplaadbare batterijen - NH6 - Blister 4
Panasonic Eneloop AA Oplaadbare batterijen - NH6 - Blister 4 hebben een voltage die beter kan worden vastgehouden. Ze zijn meteen klaar voor gebruik bij...
13,99*
Energizer Recharge Power Plus D Oplaadbare batterijen - NH20 - Blister 2
Energizer Recharge Power Plus D Oplaadbare batterijen - NH20 - Blister 2 zijn prestaties worden langdurig gegarandeerd. Kunnen meer dan 100 oplaadbeurten aan...
13,99*
Energizer Recharge Power Plus 9V Oplaadbare batterij - NH22
Energizer Recharge Power Plus 9V Oplaadbare batterij - NH2 2 zijn prestaties worden langdurig gegarandeerd. Kunnen meer dan 100 oplaadbeurten aan en zijn...
11,99*

WAT ZIJN OPLAADBARE BATTERIJEN?

Oplaadbare batterijen kunnen worden opgeladen door er een elektrische spanningsbron op aan te sluiten. Zo ontstaan er chemische processen in de batterij. Tegenwoordig is een oplaadbare batterij ook het belangrijkste onderdeel van een elektrische auto. vind je natuurlijk ook terug in laptops en gsm's.

WAAROM KIEZEN VOOR OPLAADBARE BATTERIJEN?

De meeste mensen zijn bekend met standaard alkaline en lithium batterijen. Ook oplaadbare batterijen zijn in de aanbieding. Wij, als expert, zullen je enkele redenen om voor deze laatste te kiezen.

Er is niet enkel een verschil in kostprijs en terugverdientijd, maar ook in de prestaties tussen oplaadbare en niet-oplaadbare batterijen.
Een niet-oplaadbare batterij bevat over het algemeen iets meer energie dan de oplaadbare variant. Maar eens deze helemaal leeg is, blijft deze ook helemaal leeg en kan je er geen nieuwe energie meer in pompen. De spanning van een niet-oplaadbare batterij is gemiddeld 1,5 Volt per cel. Bij een oplaadbare batterij is dit 1,2 Volt . We merken dus dat de gewone batterij iets meer spanning geeft, toch zijn de prestaties bij een oplaadbare batterij beter. De prestaties bij de oplaadbare variant zijn constanter. Enkel op het einde van de energie zullen de prestaties afnemen. Maar dit is natuurlijk geen probleem: even opladen en je kan weer weg!

Met oplaadbare batterijen bespaar je namelijk geld, energie en afval. Deze batterijen kunnen meerdere malen opgeladen worden. Zo gaan ze dus veel langer mee dan gewone batterijen. De hogere aanschafkosten heb je na gemiddeld zes keer opladen al terugverdiend.

 

Bij Get In Charge kunt u tal van oplaadbare batterijen vinden. Deze batterijen worden met uiterste zorg verzonden, gratis vanaf €39. Wij doen er alles aan om de levering zo snel mogelijk te laten gebeuren. Uiteraard kunt ook batterij opladers vinden in ons assortiment. Deze kunt u hier terug vinden.

 

 


Get In Charge

Henri Lebbestraat 22 bus 21
8790 Waregem
Tel: +32 (0)470 800 400

info@getincharge.be
www.getincharge.be

Btw: BE0842.461.727

Uw specialist voor alle types batterijen en toebehoren.

Onze webshop Get In Charge is dé webshop voor de aankoop van al je batterijen. We bieden een heel uitgebreid assortiment aan tegen zeer scherpe prijzen. Onze topservice krijg je er bovendien gratis bij!
Uniek aan Get In Charge is dat wij zowel aan de noden van de particulier als aan de groothandel voldoen.
Ons streefdoel is om elke dag 100% klantentevredenheid te bereiken en onze service steeds te optimaliseren.

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op!
*  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.