0
Winkelwagen
€ 0,00

AAA Batterijen

Weergave:
 


Bezig met laden...
Energizer Ultimate AAA Lithium batterijen - L92 - Blister 4
Energizer Ultimate AAA Lithium batterij - L92 - Blister 4 zijn prestaties worden langdurig gegarandeerd, tot wel 7 x langer. Ze zijn ideaal voor apparaten...
9,99*

Lithium AAA batterij

De internationale code voor de lithium AAA batterij is L92. Let wel op: de AAA lithium batterijen zijn in  deze categorie niet oplaadbaar.
 

Waarom zou u kiezen voor een lithium batterij?

Een lithium batterij heeft jammer genoeg één groot nadeel tegenover de alkaline batterij namelijk: de prijs. Het grootte voordeel is dat ze een hogere capaciteit hebben en zo gaan ze dus veel langer mee. Bijvoorbeeld de Energizer AAA lithium batterij gaat tot zeven keer langer mee dan de gewone Energizer AAA alkaline batterij. Daarnaast kunnen ze ook beter presteren bij extreme temperaturen.
De lithium batterij is ook, ten opzichte van de alkaline variant, altijd gebruiksklaar en heeft slechts een minimale zelfontlading.
Niet onbelangrijk detail ... de lithium AAA batterij en de alkaline AAA batterij ziet er qua grootte en vorm identiek uit. Ze zijn enkel te onderscheiden door de benaming op de verpakking.

Specificaties en afmetingen

De afmetingen van deze batterijen zijn 10,5mm diameter en 44,5mm van lengte. Ze hebben een spanning van 1,5 volt. De houdbaarheidsdatum is heel lang, namelijk tot wel twintig jaar. De lithium batterij is een heel pak lichter ( 30%) in gewicht dan dezelfde alkaline batterij.

Zoals reeds eerder gezegd, leveren de lithium AAA meer kracht waardoor ze geschikt zijn voor apparaten met een hoge stroomvraag. Denk maar aan bijvoorbeeld MP3 spelers, digitale camera’s / fototoestellen of rookdetectoren.

 

De Energizer lithium AAA batterij dat u terug vindt in ons assortiment is één van de beste langdurigste wegwerp AAA batterij die u kunt vinden.

 

 


Get In Charge

Henri Lebbestraat 22 bus 21
8790 Waregem
Tel: +32 (0)470 800 400

info@getincharge.be
www.getincharge.be

Btw: BE0842.461.727

Uw specialist voor alle types batterijen en toebehoren.

Onze webshop Get In Charge is dé webshop voor de aankoop van al je batterijen. We bieden een heel uitgebreid assortiment aan tegen zeer scherpe prijzen. Onze topservice krijg je er bovendien gratis bij!
Uniek aan Get In Charge is dat wij zowel aan de noden van de particulier als aan de groothandel voldoen.
Ons streefdoel is om elke dag 100% klantentevredenheid te bereiken en onze service steeds te optimaliseren.

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op!
*  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.