0
Winkelwagen
€ 0,00

AA Batterijen

Weergave:
 


Bezig met laden...
Energizer Ultimate AA Lithium batterijen - L91 - Blister 4
Energizer Ultimate AA Lithium batterij - L91 - Blister 4 zijn prestaties worden langdurig gegarandeerd, tot wel 7 x langer. Ze zijn ideaal voor apparaten met...
9,99*

Lithium AA batterij

De lithium AA batterij word internationaal ook wel de L91 genoemd. Let op: de AA lithium batterijen zijn in  deze categorie niet oplaadbaar. De oplaadbare AA batterijen kan je wel terug vinden in ons assortiment.

Waarom kiezen voor een Lithium AA batterij?

Een lithium batterij heeft jammer genoeg één groot nadeel tegenover de alkaline batterij namelijk: de prijs. Het grootte voordeel is dat ze een hogere capaciteit hebben en zo gaan ze dus langer mee. Bijvoorbeeld de Energizer AA lithium batterij gaat tot zeven keer langer mee dan de gewone Energizer AA alkaline batterij. Daarnaast kunnen ze ook beter presteren bij extreme temperaturen.
De lithium batterij is ook, ten opzichte van de alkaline variant, altijd gebruiksklaar en heeft slechts een minimale zelfontlading.
Niet onbelangrijk detail ... de lithium AA batterij en de alkaline AA batterij ziet er qua grootte en vorm identiek uit. Ze zijn enkel te onderscheiden door de benaming op de verpakking.

Specificaties en afmetingen

Deze batterijen hebben een spanning van 1,5 volt. Ze hebben een diameter van 14,5mm en zijn 50,5mm lang. De houdbaarheidsdatum is twintig jaar. Daarnaast is de lithium batterij een heel stuk lichter in gewicht dan dezelfde alkaline batterij.

Zoals reeds eerder gezegd, leveren de lithium AA meer kracht waardoor ze geschikt zijn voor apparaten met een hoge stroomvraag. Denk maar aan bijvoorbeeld MP3 spelers, digitale camera’s / fototoestellen of rookdetectoren.

 

De Energizer lithium AA batterij dat u terug vindt in ons assortiment is één van de beste langdurigste wegwerp AA batterij die u kunt vinden.


Get In Charge

Henri Lebbestraat 22 bus 21
8790 Waregem
Tel: +32 (0)470 800 400

info@getincharge.be
www.getincharge.be

Btw: BE0842.461.727

Uw specialist voor alle types batterijen en toebehoren.

Onze webshop Get In Charge is dé webshop voor de aankoop van al je batterijen. We bieden een heel uitgebreid assortiment aan tegen zeer scherpe prijzen. Onze topservice krijg je er bovendien gratis bij!
Uniek aan Get In Charge is dat wij zowel aan de noden van de particulier als aan de groothandel voldoen.
Ons streefdoel is om elke dag 100% klantentevredenheid te bereiken en onze service steeds te optimaliseren.

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op!
*  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.