0
Winkelwagen
€ 0,00

9V Batterijen

Weergave:
 


Bezig met laden...
Varta 9V Lithium batterij - 6FR61
Varta 9V Lithium batterij is gekenmerkt door een minimale zelfontlading. Ze behoudt tot wel 10 jaar haar kracht in opslag.
9,49*
Energizer Ultimate 9V Lithium batterij - 6FR61
Energizer Ultimate 9V Lithium batterij prestaties worden langdurig gegarandeerd, tot wel 7 x langer. Ze zijn ideaal voor apparaten met een hoge stroomvraag.
9,99*

Algemene informatie over de Lithium 9V batterij

Deze 9V lithium batterij zal je voornamelijk onder de internationale code kunnen terugvinden, namelijk: 6LR61. LR22, 6FR61, PP3, MN1604, CR-V9 zijn andere maar ook correcte benamingen. Ziet u dus één van deze benamingen op u batterijverpakking staan, samen met het word “lithium” dan weet u zeker dat u te maken hebt met een 9V lithium batterij.
Opgelet: deze benamingen zijn allemaal de niet oplaadbare lithium batterijen.

Waarom kiezen voor een lithium batterij i.p.v. een alkaline batterij?

Het grootste nadeel jammer genoeg van de vergelijking tussen een lithium batterij en de alkaline batterij is de prijs. Het grootste voordeel is dat ze een hogere capaciteit hebben en zo gaan ze dus veel langer mee. Bijvoorbeeld de Energizer 9V lithium batterij gaat tot zeven keer langer mee dan de Energizer 9V alkaline batterij. Daarnaast kunnen ze ook beter presteren bij extreme temperaturen.
De lithium batterij is ook, ten opzichte van de alkaline variant, altijd gebruiksklaar en heeft slechts een minimale zelfontlading.
Niet onbelangrijk detail ... de lithium 9V batterij en de alkaline 9V batterij ziet er qua grootte en vorm identiek uit. Ze zijn enkel te onderscheiden door de benaming op de verpakking.
 

Maten en productinformatie van deze lithium 9V batterij

Het is waarschijnlijk wel vanzelfsprekend, maar de 9V batterij staat dus voor “9volt batterij”. De lithium 9V batterij is geen cilindervormige batterij, maar een blokbatterij. Deze hebben de volgende maten: 47,5mm lang, 16,5mm dik en 25mm breed.

Geschikt voor alle apparaten die een batterij nodig hebben met een betrouwbare en lange levensduur. Denk dus maar aan bijvoorbeeld een rookmelder of een AED toestel.


Get In Charge

Henri Lebbestraat 22 bus 21
8790 Waregem
Tel: +32 (0)470 800 400

info@getincharge.be
www.getincharge.be

Btw: BE0842.461.727

Uw specialist voor alle types batterijen en toebehoren.

Onze webshop Get In Charge is dé webshop voor de aankoop van al je batterijen. We bieden een heel uitgebreid assortiment aan tegen zeer scherpe prijzen. Onze topservice krijg je er bovendien gratis bij!
Uniek aan Get In Charge is dat wij zowel aan de noden van de particulier als aan de groothandel voldoen.
Ons streefdoel is om elke dag 100% klantentevredenheid te bereiken en onze service steeds te optimaliseren.

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op!
*  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.