0
Winkelwagen
€ 0,00
Weergave:
 


Bezig met laden...
Varta Ultra Lithium AA batterijen - Blister 4
Varta Ultra Lithium AA heeft tot wel 8 maal de levensduur van eeen alkaline AA batterij. Verpakking van 4 stuks.
9,95*
Panasonic CR123 Lithium batterij - Blister 1
Deze Panasonic CR123 lithium batterij is een betrouwbare batterij. Deze batterij wordt veelal gebruikt voor draadloze alarmsensoren, rookmelders, camera's,...
2,99*
Duracell CR2 Lithium batterij - Blister 1
Deze Duracell CR2 lithium batterij levert betrouwbare prestaties en een langdurige energie. Speciaal gemaakt voor de digitale fototoestellen.
4,50*
Duracell CR-V3 Lithium batterij - Blister 1
Deze Duracell CR-V3 lithium batterij levert betrouwbare prestaties en een langdurige energie. Speciaal gemaakt voor de digitale fototoestellen.
8,99*
Duracell DL223 Lithium batterij - Blister 1
Deze Duracell DL223 lithium batterij levert betrouwbare prestaties en een langdurige energie. Speciaal gemaakt voor de digitale fototoestellen.
7,99*
Duracell DL245 Lithium batterij - Blister 1
Deze Duracell DL245 lithium batterij levert betrouwbare prestaties en een langdurige energie. Deze batterij wordt ook wel de 'fotobatterij' genoemd.
7,99*
Energizer Ultimate AAA Lithium batterijen - L92 - Blister 4
Energizer Ultimate AAA Lithium batterij - L92 - Blister 4 zijn prestaties worden langdurig gegarandeerd, tot wel 7 x langer. Ze zijn ideaal voor apparaten...
9,99*
Energizer Ultimate AA Lithium batterijen - L91 - Blister 4
Energizer Ultimate AA Lithium batterij - L91 - Blister 4 zijn prestaties worden langdurig gegarandeerd, tot wel 7 x langer. Ze zijn ideaal voor apparaten met...
9,99*
Energizer Ultimate 9V Lithium batterij 6LR61
Energizer Ultimate 9V Lithium batterij zijn prestaties worden langdurig gegarandeerd, tot wel 7 x langer. Ze zijn ideaal voor apparaten met hoge stroomvraag.
9,99*
Duracell Ultra CR123A Lithium batterij
Duracell Ultra CR123A Lithium batterij bieden betrouwbare en langdurige prestaties en gaat tot wel 40% langer mee.
3,99*

WAT IS LITHIUM?

Lithium batterijen zijn gemaakt van licht metaal. De hoge energiedichtheid is één van de belangrijkste kenmerken van deze batterij. Een voordeel van deze batterijen is de geringe zelfontlading. Tevens is het lage gewicht en gunstige energieverhouding een groot voordeel. Door het volledig opladen van de accu bij de ingebruikname zal dit een positief effect op de levensduur van de accu.

Tot zo ver de wetenschappelijke uitleg over de lithium batterij. Laten we even verder gaan naar het waarom dit type batterijen nog steeds zo veel verkocht worden.

WANNEER KIES JE VOOR LITHIUM BATTERIJEN?

Lithium batterijen zijn bij uitstek geschikt voor apparaten die een hoog stroomgebruik nodig hebben. Deze batterijen gaan nog langer mee dan een alkaline batterij. Dus wanneer de batterijduur enorm belangrijk is, kies je best voor een lithium batterij. Deze gaat tot wel 7 keer langer mee. Alsook extra voordeel van deze batterijen is hun energie en capaciteit behouden bij temperaturen onder nul.

Een lithium batterij gaat dus wel tot 7 keer langer mee dan een alkaline batterij. Het is dan ook logisch dat de kostprijs van deze batterij iets hoger ligt dan die van de alkaline batterij.

LITHIUM BATTERIJEN BIJ GET IN CHARGE

Nu heeft u een antwoord heeft op de vragen ‘wat zijn lithium batterijen’ en ‘wanneer kies je voor lithium batterijen'. Daarmee maak je zeker de juiste keuze in dit type batterij voor uw apparaten. Bij Get In Charge kunt u eenvoudig uw geschikte lithium batterijen terugvinden. Met onze snelle levering en kwaliteitsservice zijn wij dé webshop voor de aankoop van jouw batterijen. Levering is gratis vanaf €39. Bekijk snel ons uitgebreid assortiment in alkaline, lithium en oplaadbare batterijen.

Onze soorten litium batterijen:

AA batterijen

AAA batterijen

9V batterijen

 

 

 


Get In Charge

Henri Lebbestraat 22 bus 21
8790 Waregem
Tel: +32 (0)470 800 400

info@getincharge.be
www.getincharge.be

Btw: BE0842.461.727

Uw specialist voor alle types batterijen en toebehoren.

Onze webshop Get In Charge is dé webshop voor de aankoop van al je batterijen. We bieden een heel uitgebreid assortiment aan tegen zeer scherpe prijzen. Onze topservice krijg je er bovendien gratis bij!
Uniek aan Get In Charge is dat wij zowel aan de noden van de particulier als aan de groothandel voldoen.
Ons streefdoel is om elke dag 100% klantentevredenheid te bereiken en onze service steeds te optimaliseren.

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op!
*  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.