0
Winkelwagen
€ 0,00

CR2025

Weergave:
 


Bezig met laden...
Duracell CR2025 Knoopcel batterij
Deze Duracell CR2025 zilveroxide knoopcel batterij is een horloge batterij. Gebruik in een horloge altijd een zilveroxide knoopcel batterij.
1,99*
Maxell CR2025 Knoopcel batterijen - Pack 5
Deze Maxell CR2025 Knoopcel batterij is een betrouwbare batterij. Deze batterij wordt veelal gebruikt voor laptops, rekenmachines, film- en fotoapparatuur enzo…
2,69* 2,99

Hoe herkend u een CR2025 knoopcel batterij?

De meest voorkomende benaming is wel de CR2025, maar sommige merken geven vreemd genoeg graag een eigen benaming aan deze knoopcel. De kleine knoopcel batterij krijgt dus ook wel vaak volgende benamingen: DL2025, KCR2025 of ECR2025. Wij raden u echter aan om altijd kwalitatieve en betrouwbare A merken te kopen.

Gebruik van de CR2025.

Ontdek ons assortiment voor al jouw apparaten. Denk maar bijvoorbeeld aan uw autosleutels, horloges, speelgoed, hartslagmeters, rekenmachines, e.d…

Wanneer kies je voor een CR2025?

Er zijn tal van verschillende soorten knoopcel batterijen. Om zeker te zijn dat u een CR2025 knoopcel batterij nodig hebt, kunt u volgend trucje toepassen om zeker te zijn.
De 20 staat voor de diameter van de batterij (= 20mm) en de 25 staat voor de hoogte, namelijk 2,5mm (terwijl dit bij bijvoorbeeld de CR2032, 3,2mm is). Zo hoef je dus nooit meer te twijfelen welke knoopcel batterij je nodig hebt.
De volledige grootte is eigenlijk het best te vergelijken met de grootte van een knoop. Het voltage bij deze batterijen is altijd 3V.
De ene kant is positief en de andere negatief. Op die manier kan je de batterij er eigenlijk niet verkeerd insteken. Ook niet onbelangrijk om weten is dat ze heel goed bestendig zijn tegen warmte en koude temperaturen.

Bekijk ons volledige aanbod en bestel vandaag nog uw favoriete knoopcel batterij(en). Heel gemakkelijk, haal ze op in een postpunt in uw buurt of laat ze makkelijk bij u thuis leveren. Aangezien deze knoopcel batterijen meestal maar in blister 1 verpakking te verkrijgen zijn, bestel je best meteen een aantal pakjes. Zo vermijd u ook meteen de verzendkosten en bent u voor lange tijd gerust.
Ze hebben ook een lange houdbaarheidsdatum. U kunt ook meteen de Maxell pack 5 bestellen waar meteen 5 knoopcellen afzonderlijk verpakt zijn aan een voordelige prijs.


Get In Charge

Henri Lebbestraat 22 bus 21
8790 Waregem
Tel: +32 (0)470 800 400

info@getincharge.be
www.getincharge.be

Btw: BE0842.461.727

Uw specialist voor alle types batterijen en toebehoren.

Onze webshop Get In Charge is dé webshop voor de aankoop van al je batterijen. We bieden een heel uitgebreid assortiment aan tegen zeer scherpe prijzen. Onze topservice krijg je er bovendien gratis bij!
Uniek aan Get In Charge is dat wij zowel aan de noden van de particulier als aan de groothandel voldoen.
Ons streefdoel is om elke dag 100% klantentevredenheid te bereiken en onze service steeds te optimaliseren.

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op!
*  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.