0
Winkelwagen
€ 0,00

CR2016

Weergave:
 


Bezig met laden...
Maxell CR2016 Knoopcel batterijen - Pack 5
Deze Maxell CR2016 Knoopcel batterij is een betrouwbare batterij. Deze batterij wordt veelal gebruikt voor laptops, rekenmachines, film- en fotoapparatuur enzo…
2,69* 2,99
Varta CR2016 Knoopcel batterij
Varta CR2016 Knoopcel batterij bieden zeer krachtige energie in een indivduele verpakking.
4,49*

cr2016

De CR2016 valt ook onder de categorie knoopcel batterij. Dit is tevens de internationale benaming van deze batterij. Echter zijn er soms andere benamingen van toepassing. Dit wordt gekozen door de product zelf. DL2016, KCR2016 of ECR2016 zijn enkele benamingen die ook gebruikt worden voor deze soort batterijen. De 2016 is een duidelijke herkenning. Ze zijn allemaal voor dezelfde apparaten van toepassing.
 

Productinformatie

De benaming CR2016 is niet zomaar uit de lucht gegrepen. De “20” staat voor de diameter, deze is namelijk 20mm. De “16” staat voor de hoogte, wat betekent dat deze 1,6mm hoog is.
Er is zowel een plus- als een minpool aanwezig. In de meeste gevallen is de pluskant herkenbaar waar het merk en typenummer genoteerd staat. Ook is deze gekenmerkt aan de iets bredere onderkant. De pluskant moet altijd boven liggen bij het plaatsen van de batterij.
Alle CR2016 batterijen bevatten 3V. Ook niet onbelangrijk om weten is dat ze heel bestendig zijn tegen warmte en koude.
 

Toepassingen

Deze knoopcel batterij kent verschillende toepassingen. De toepassingen zijn te vergelijken met de andere soorten knoopcellen. Denk maar aan: horloges, afstandsbedieningen, speelgoed, hartslagmeters, e.d…. Handig dus om altijd in huis te hebben zodat je niet zonder valt.
 

Gelijkaardige knoopcel batterijen:

Koop vandaag nog jouw knoopcel batterij! Er zijn ook ecopacks te verkrijgen. Aangezien ze een hoge houdbaarheidsdatum hebben, moet je zeker niet twijfelen. Ze bieden een goede kwaliteit, aan een nog voordeliger prijs. Bestel nu en ontvang je favoriete batterijen aan huis.

 


Get In Charge

Henri Lebbestraat 22 bus 21
8790 Waregem
Tel: +32 (0)470 800 400

info@getincharge.be
www.getincharge.be

Btw: BE0842.461.727

Uw specialist voor alle types batterijen en toebehoren.

Onze webshop Get In Charge is dé webshop voor de aankoop van al je batterijen. We bieden een heel uitgebreid assortiment aan tegen zeer scherpe prijzen. Onze topservice krijg je er bovendien gratis bij!
Uniek aan Get In Charge is dat wij zowel aan de noden van de particulier als aan de groothandel voldoen.
Ons streefdoel is om elke dag 100% klantentevredenheid te bereiken en onze service steeds te optimaliseren.

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op!
*  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.