0
Winkelwagen
€ 0,00

Vergeet zeker niet bij de aankoop van uw oplaadbare batterijen om er meteen een batterij oplader bij te kopen. Zonder kunt u de batterijen niet opladen + bij een bestelling vanaf €39 bieden wij een gratis verzending aan.
Met ons aanbod van batterij opladers kunt u uw oplaadbare batterijen tot wel honderde keren heropladen en dus hergebruiken.Weergave:
 


Bezig met laden...
Varta Universal Charger
Deze Varta Universal Charger kunnen de Varta AA, AAA, C, D en 9V batterijen opladen.
21,99*
Energizer Universal Charger
Deze Energizer Universal Charger kunnen de Energizer AA,AAA, C, D en 9V batterijen opladen.
24,99*
Panasonic Eneloop Charger
Panasonic Eneloop Charger is een stekkeroplader met 4 individueel geleide batterijcontroles. Ze zijn meteen klaar voor gebruik bij aankoop.
16,99*

BATTERIJ OPLADER

Vergeet zeker niet bij de aankoop van uw oplaadbare batterijen om er meteen een batterij oplader bij te kopen. Zonder kunt u de batterijen niet opladen + bij een bestelling vanaf €39 bieden wij een gratis verzending aan.
Met ons aanbod van batterij opladers kunt u uw oplaadbare batterijen tot wel honderde keren heropladen en dus hergebruiken.

 

HOE KIEST U VOOR DE GESCHIKTE BATTERIJ OPLADER?

Ons aanbod van batterij opladers hebben we bewust niet heel groot gemaakt, zodat we u enkel de beste kwaliteit aanbieden. Wij garanderen u dat onze batterij opladers van betere kwaliteit zijn dan sommige nevenmerken.

Belangrijk is ook om te weten voor welk type batterij u een batterij oplader wenst te gebruiken. Bijvoorbeeld onze Panasonic Eneloop Charger is enkel geschikt voor AA batterijen. Terwijl onze Varta Universal Charger en Energizer Universal Charger dan weer universeel is en dus geschikt voor alle oplaadbare batterijen.

Een tweede belangrijk aspect voor u is misschien wel de laattijd. Bij de aankoop van uw oplaadbare batterij zult u zien dat er verschil kan zijn in capaciteit (uitgedrukt in mAh of Ah) (zie oplaadbare batterijen). Als indicatie kan genomen worden: de capaciteit (mAh) x 1,5 = de laattijd uitgedrukt in uren.
Bijvoorbeeld: oplaadbare batterij van 1000mAh x 1,5 = 1u.30min. oplaadbare tijd.

Wanneer een batterij volledig is opgeladen stoppen de meeste batterij opladers vanzelf met opladen om overladen te voorkomen (deze informatie is terug te vinden bij de productomschrijving van de afzonderlijke laders).
Het is nog steeds aan te raden om de batterij eerst volledig te ontladen en dan pas terug op te laden. Anders bestaat de kans dat de capaciteit en de levensduur van de batterij korter wordt. 

 

WAARVOOR DIENT DE USB-POORT BIJ SOMMIGE BATTERIJ OPLADERS? 

Zoals u kunt zien is er bij bijvoorbeeld de Panasonic Eneloop Charger een USB poort voorzien. Deze kan vooral praktisch zijn voor het opladen van een GSM. Bij de productomschrijving van de verschillende laders staat omschreven of dit aanwezig is of niet.
Wij bieden batterij laders aan van de merken Varta, Energizer en Panasonic.


Get In Charge

Henri Lebbestraat 22 bus 21
8790 Waregem
Tel: +32 (0)470 800 400

info@getincharge.be
www.getincharge.be

Btw: BE0842.461.727

Uw specialist voor alle types batterijen en toebehoren.

Onze webshop Get In Charge is dé webshop voor de aankoop van al je batterijen. We bieden een heel uitgebreid assortiment aan tegen zeer scherpe prijzen. Onze topservice krijg je er bovendien gratis bij!
Uniek aan Get In Charge is dat wij zowel aan de noden van de particulier als aan de groothandel voldoen.
Ons streefdoel is om elke dag 100% klantentevredenheid te bereiken en onze service steeds te optimaliseren.

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op!
*  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.