0
Winkelwagen
€ 0,00

C batterijen

Weergave:
 


Bezig met laden...
Varta High Energy C Alkaline batterijen - LR14 - Blister 2
Deze Varta High Energy C alkaline batterijen is de meest krachtigste in VARTA batterijen in bereik. Ze zijn een vernieuwde versie van de “Varta simply...
4,29*
Duracell Plus Power C Alkaline batterijen - LR14 - Blister 2
Duracell Plus Power C Alkaline batterij - LR14 - Blister 2 zijn betrouwbaar en garanderen langdurige energie. De Duracell Plus Power is de kern voor al je...
3,99*
Duracell Industrial C Alkaline batterijen - LR14 - Doos 10
Duracell Industrial C Alkaline batterijen - LR14 - Doos 10 zijn de industriële variant van de gewone Duracell C. De prestaties worden langdurig gegarandeerd...
14,99*

C batterij/ LR14 batterij

Een minder voorkomende batterij is de C batterij. Deze wordt internationaal ook wel de LR14 batterijen genoemd. Een andere veel voorkomende naam voor deze batterij is de Engelse staaf of baby batterij genoemd.
De C batterijen of LR14 batterijen zijn verkrijgbaar in 2 vormen, een wegwerp batterij of een oplaadbare batterij. De wegwerp batterij wordt nog steeds vaak aangekocht. Echter worden ze steeds meer vervangen door de oplaadbare variant. Want deze gaat natuurlijk heel wat langer mee dankzij de batterij opladers.
 

Meer informatie over C batterijen.

Welke batterij u juist nodig hebt, is vooral afhankelijk van de beschikbare ruimte die u hebt. De C batterij is herkenbaar aan zijn cilindervormig uiterlijk. De afmetingen van de C batterij zijn 26,5 x 50mm (diameter x hoogte). Deze batterijen worden vooral gebruikt in dagelijkse apparaten met gelijkmatig verbruik zoals afstandsbedieningen, radio’s, klokken, meetapparatuur, speelgoed, e.d.

De klemspanning van deze batterij is meestal 1.5 V dit kan uiteraard anders zijn, afhankelijk van de chemie. Wanneer de klemspanning anders is dan 1.5 V zal dit in de productomschrijving worden aangegeven.

Al uw C batterijen kunt u uiteraard bij ons aankopen. Wij bieden de merken Duracell en Varta aan in ons assortiment C batterijen.

Soorten C batterijen bij Get In Charge.


Get In Charge

Henri Lebbestraat 22 bus 21
8790 Waregem
Tel: +32 (0)470 800 400

info@getincharge.be
www.getincharge.be

Btw: BE0842.461.727

Uw specialist voor alle types batterijen en toebehoren.

Onze webshop Get In Charge is dé webshop voor de aankoop van al je batterijen. We bieden een heel uitgebreid assortiment aan tegen zeer scherpe prijzen. Onze topservice krijg je er bovendien gratis bij!
Uniek aan Get In Charge is dat wij zowel aan de noden van de particulier als aan de groothandel voldoen.
Ons streefdoel is om elke dag 100% klantentevredenheid te bereiken en onze service steeds te optimaliseren.

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op!
*  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.