0
Winkelwagen
€ 0,00

9V batterijen

Weergave:
 


Bezig met laden...
Panasonic Pro Power 9V Alkaline batterijen - 6LR61
De Panasonic pro power 9V batterijen zijn extra betrouwbaar en zeer krachtig.
4,49*
Duracell Industrial 9V Alkaline batterijen - 6LR61 - Doos 10
Deze Duracell Industrial 9V batterijen alkaline zijn gewaardeerd voor professionals. Ze zijn geschikt voor zeer uiteenlopende toepassingen voor zowel...
17,99*
Varta High Energy 9V Alkaline batterij - 6LR61
Deze Varta High Energy 9V alkaline batterijen is de meest krachtigste in VARTA batterijen in bereik. Ze zijn een vernieuwde versie van de “Varta simply...
2,99*
Energizer Advanced 9V Alkaline batterij - 6LR61
Energizer Advanced 9V Alkaline batterij - 6LR61 hebben een hoog energieverbruik en zijn gemaakt van gerecycleerde batterijen. Ze hebben een zeer lange...
6,49*
Duracell Ultra Power 9V Alkaline batterij - 6LR61
Duracell Ultra Power 9V Alkaline batterij - 6LR61 bieden betrouwbare en langdurige prestaties en gaan tot wel 40% langer mee.
5,49*
Duracell Plus Power 9V Alkaline batterij - 6LR61
Duracell Plus Power 9V Alkaline batterij - 6LR61 zijn betrouwbaar en garanderen langdurige energie. De Duracell Plus Power is de kern voor al je...
3,99*

EEN 9V BATTERIJ KOPEN? HIER VIND JE MEER UITLEG.

Het is waarschijnlijk vanzelfsprekend, maar de 9V batterij staat dus voor "9 volt batterij". De internationale code voor deze batterij is: 6LR61. Er zijn 2 mogelijkheden voor deze batterij: de wegwerp en de oplaadbare batterij. De oplaadbare batterij heeft de internationale code: HR20. Hou er rekening mee dat deze variant een veel hogere capaciteit en veel constanter is. Denk maar bijvoorbeeld aan een rookmelder die een constant verbruik nodig heeft. Als tweede, heb je niet enkel de keuze tussen wegwerp en oplaadbaar, maar ook tussen de verschillende merken.
 

SPECIFIEKE PRODUCTINFORMATIE

De 9V batterij is geen cilindervormige batterij, maar een blokbatterij. De afmetingen zijn 26,5 x 17,5 x 48mm (l x b x h). Het gewicht is 45,3 gram. Deze batterij bevat geen schadelijke stoffen zoals kwik, lood of cadmium.
Vanzelfsprekend dus dat deze batterij een spanning heeft van 9 volt.
 

VOOR WELKE TOESTELLEN WORDEN DEZE BATTERIJEN HOOFDZAKELIJK GEBRUIKT


Deze batterij wordt vooral gebruikt voor al uw camera's, afstandsbedieningen,MP3 spelers, weegschalen e.d. Denk vooral aan uw alledaagse apparaten.  

OP ZOEK NAAR EEN 9V BATTERIJ

Bij Get In Charge zijn ze te verkrijgen van het merk: Duracell - Varta of Energizer. De Duracell Industrial Alkaline batterij is zeker een aan te raden aankoop. Ze zijn goedkoper omdat het een grootverpakking is, terwijl de kwaliteit gelijkwaardig is. Ons aanbod voor zowel wegwerp als oplaadbare 9V batterij zijn A merken. Wij helpen u dus graag verder met uw aankoop of eventuele vragen hieromtrent. Twijfel dus niet om contact op te nemen met ons!


Get In Charge

Henri Lebbestraat 22 bus 21
8790 Waregem
Tel: +32 (0)470 800 400

info@getincharge.be
www.getincharge.be

Btw: BE0842.461.727

Uw specialist voor alle types batterijen en toebehoren.

Onze webshop Get In Charge is dé webshop voor de aankoop van al je batterijen. We bieden een heel uitgebreid assortiment aan tegen zeer scherpe prijzen. Onze topservice krijg je er bovendien gratis bij!
Uniek aan Get In Charge is dat wij zowel aan de noden van de particulier als aan de groothandel voldoen.
Ons streefdoel is om elke dag 100% klantentevredenheid te bereiken en onze service steeds te optimaliseren.

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op!
*  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.